Pc-hardware en gaming accessoires

Hier vind je ons assortiment pc-hardware en pc-accessoires


Pc-hardware voor je nieuwe game-pc bestellen

Haal het maximale uit je game-pc met onze pc-hardware

De eisen die aan een computer gesteld worden zijn afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en in welk gebied de pc ingezet wordt. De computer is idealiter op de gebruiker toegespitst zodat er geen compromissen gedaan hoeven worden. De Megaport game-pc systemen zijn snel een eenvoudig naar eigen wensen aan te passen. Bij een optimaal systeem hoort ook de beste pc-hardware zoals een passende monitor of invoerapparatuur. Zeker bij lange gamesessies zijn gaming accessoires zoals een degelijke en ergonomische gaming toetsenbord en muis van voordeel.

Bovendien zijn pc-hardware accessoires voor een game-pc aantrekkelijk vormgegeven. Zo vormen de gaming accessoires een visueel geheel bij je nieuwe game-pc. Voor een meer excentrieke uitstraling zorgen de gekleurde RGB LEDs die het systeem verder opwaarderen.

De juiste gaming accessoires uitkiezen

De game-pc alleen is niet genoeg voor een ultieme gamebeleving, bij het kopen van een nieuwe computer moet aan geschikte gaming accessoires gedacht worden. Een goede gaming muis kenmerkt zich door een zeer snelle signaaloverdracht en een solide constructie. De ergonomische vorm van de gaming muis zorgt ervoor dat deze ook tijdens lang gebruik aangenaam in de hand ligt.

Voor snel spelen zijn bovendien een polssteun, ondersteuning voor vingers en een ergonomische vorm van belang. De bijbehorende muispad moet op een vaste ondergrond liggen, makkelijk te reinigen zijn en goed functioneren met optische- en lasermuizen. Extra grote muispads zijn bij gamers steeds geliefder omdat ze ook bij lange en hectische bewegingen zonder belemmering werken. Zo is het gehele oppervlakte van het bureau te gebruiken ben je de winnaar van de game zonder van je accessoires gestoord te worden.

Voor audioadepten bieden we in onze webshop passende speakersets aan. Wie behoefte heeft aan een vette sound, maar de buren en medebewoners niet op de kast wil jagen, profiteert enorm van een gaming koptelefoon tijdens het gamen aan de pc. Gaming headsets hebben als extra functie een microfoon. Kraakheldere communicatie met teamgenoten via de headset is essentieel, elkaar goed kunnen verstaan is doorslaggevend bij het winnen van een game.

Gaming muis en toetsenbord voor ongehinderd gamen

Passende invoerapparatuur mag bij een nieuwe game-pc natuurlijk niet ontbreken om goed te opereren. Vereist zijn gaming accessoires als een gaming muis en gaming toetsenbord. Voor lang werken aan de computer moet de ergonomie van de hardware op orde zijn. Voor gamers zijn speciaal ontworpen muizen en toetsenborden onmisbaar. Om het spelgenot verder te maximaliseren zijn headsets, controllers of joysticks te koop. Gaming controllers zijn bij enkele game genres zelfs min of meer vereist. Het gebruik van game controllers is nodig bij race-games en flightsimulatoren. Maar ook tijdens sportspellen en beat-m-up games bieden game controllers veel voordeel en geven de speler de nodige flexibiliteit op met veel plezier te spelen. Grafici gebruiken kenmerkende pc-hardware zoals een tekentablet als invoerapparaat. Een speciale pen stuurt de cursor wanneer de pen over een digitaal tekenblad beweegt.

Volmaakte gaming monitor bij een volwaardige game-pc

De grote van een monitor is sterk afhankelijk van je persoonlijk voorkeur. Sommige gamers spelen liever op kleine monitoren om goed overzicht te houden zonder het hoofd of de ogen telkens te moeten bewegen. Andere gamers geven de voorkeur aan een zo groot mogelijk monitor met veel oppervlakte en een hoog beelddiagonaal. Iedere gamer kiest het beelddiagonaal van de gaming monitor naar eigen voorkeur. Bij veeleisende grafische en multimediale toepassingen zoals beeldbewerking en videomontage is een grote monitor van belang. Bij de gaming monitoren blijkt een diagonaal van 24 inch voor veel mensen een goede afmeting te zijn. Verder is de resolutie van een beeldscherm relevant. 4K monitoren met een ultrascherp beeld zijn ondertussen volop verkrijgbaar. Aanvullend ontvang je bij de schermen een DVI- of HDMI-kabel, en kies je een monitorbeugel voor een stabiele opzet een flexibele positie voor iedere beeldhoek.

Optimale configuratie maakt de game-pc toekomstzeker

Bij het samenstellen van pc-hardware en de gaming accessoires zijn een aantal fundamentele vragen over het eigen gebruik en geïnstalleerde toepassingen van belang. Is het systeem vooral als kantoor-pc bedoeld, of worden er ook video's op afgespeeld? Worden er veeleisende games op de computer gespeeld? Zijn complexe toepassing als beeldbewerking met Photoshop van belang? Wanneer niet duidelijk is welke hardware, pc-onderdelen of gaming accessoires de beste keus zijn helpen onze vakkundige medewerkers je graag verder.

CONTACT

Heb je hulp nodig bij de samenstelling van je wens-pc, of heb je vragen over je bestelling? We helpen je graag verder!

Contact per e-mail
support@megaportpc.nl
Support-Hotline
+49 341-22 38 90 50 Ma-Vr | 9-15:30 uur
CONTACT