Gaming Laptop

There are no products matching the selection.

Megaport gaming laptop betekent maximale mobiliteit en prestaties

Laptops en notebooks doen hun grote broer, de desktop pc, tegenwoordig niets meer onder. Gaming laptops presteren bij het gamen op een gelijkwaardige niveau en komen met gemak bij iedere game mee. Een gaming laptop kopen geeft het voordeel van mobiliteit en flexibiliteit. Overal gamen, waar je wilt en wanneer je wilt.

Populariteit gaming laptops groeit

Zelfs veeleisende gamers en e-sport profs zie je steeds vaker voor een gaming laptop kopen. Niet zonder reden, want qua game-prestaties heeft de laptop zich allang stevig naast de desktop genesteld en is absoluut equivalent.

Als het gamen een groot deel van de vrije tijd in beslag neemt en men de daarmee verbonden passie adequaat wil genieten is een gaming laptop kopen bij Megaport de beste optie. In het hoge game-segment is een Intel Core i7 aanbevelenswaard als onderweg maximale prestaties gevraagd worden. Hiertoe rekenen we bijvoorbeeld een Intel Core i7-8750H die we ook in onze gaming laptops inzetten. Profiteer van de lange ervaring van Intel's processoren en diens uitmuntende kwaliteit.

De Intel Core i7-8750H is een 6-core CPU. Dit betekent dat het uit 6 verschillende rekenkernen bestaat die afzonderlijk functioneren en dankzij een gelijktijdige verwerking zelfs tot 12 threads komt. De kloksnelheid bedraagt een voor gaming laptops onwerkelijke 4,10 GHz in turbomodus. Zo'n gespierde nieuwe gaming laptop kopen geeft je een computer met een degelijk vermogen.

Voor ieder moment een toekomstgerichte gaming laptop kopen

Robuuste NVIDA GeForce RTX voor raytracing onderweg

Om grafisch intensieve games, zoals bijvoorbeeld The Witcher 3, Call of Duty, Battlefield, Tomb Raider of Wolfenstein met veel detail te kunnen spelen is een krachtige NVIDIA RTX 2060 noodzakelijk. Samen met de Intel Processor tovert het dankzij het 6 GB GDDR6 videogeheugen ieder spel in Full-HD probleemloos op het scherm. Bovendien geniet je door NVIDIA's GeForce GTX technieken van innovatieve raytracing technologie, ook mobiel op je nieuwe laptop.

Voor elk wat wils in ons laptop assortiment

In onze webshop bieden we gaming laptops aan met een beelddiagonaal van 15 en 17 inch. Wil je een gaming laptop kopen, dan is dat een fundamentele keuze bij het vinden van een laptop; welk diagonaal is passend en doet recht aan al je wensen. Voor veel toepassingen is een 15 inch scherm meer dan genoeg aangezien ze een gebalanceerde compromis omvatten van mobiliteit, flexibiliteit en gameprestaties. Exemplaren met deze diagonaal zijn door de brede verkrijgbaarheid van gaming laptops ook voordelig geprijsd en hebben een beeldscherm waarmee thuis ook comfortabel gespeeld of gewerkt kan worden. Tegelijkertijd is het licht genoeg om ook eens mee te nemen.

Wil je een gaming laptop kopen als vervanger voor de desktop-pc en de verplaats je de laptop weinig, dan kom je eerder uit bij een 17-inch variant omdat deze de ogen meer rust geeft. Een groter scherm verbruikt wel meer stroom en over het algemeen zijn deze laptops meer gericht op die-hard gamers met sterkere hardware. Uiteraard verdient ook de accuduur en capaciteit van de batterij van de gaming laptop de nodige aandacht.

Gaming laptop mobiel spelpret voor ieder

Wie vandaag de dag games in volle glans wil beleven zit niet meer vast aan een desktop-pc. Laptops zijn een inmiddels een geliefd alternatief voor onderweg.

Energie besparende laptop tips

Wie de laptop niet gebruikt voor intensive werkzaamheden kan de prestaties wat omlaag brengen en zo genieten van een langere accuduur met de gaming laptop.

  • Bij systemen met een hybride GPU de instellingen van de videokaart opzoeken en bij de aanwezige GPU kiezen voor een stroombesparende 'geïntegreerde graphics'
  • Bij de systeeminstellingen de energieopties veranderen van 'gebalanceerd' of' 'hoge prestatie' naar 'energiebesparing'.
  • Afzonderlijke energieopties handmatig aanpassen
  • tijd tot stand-by en helderheid van het scherm aanpassen
  • niet noodzakelijke externe apparatuur verwijderen


Het toepassen van deze tips verlengt de looptijd van de gaming laptop accu verder. Belangrijk om te weten: het overklokken van een laptop, voor zover dat mogelijk is, werkt zeer negatief op de accuduur.

CONTACT

Heb je hulp nodig bij de samenstelling van je wens-pc, of heb je vragen over je bestelling? We helpen je graag verder!

Contact per e-mail
support@megaportpc.nl
Support-Hotline
+49 341-22 38 90 50 Ma-Vr | 9-15:30 uur
CONTACT